Energy

SKIPACK SPORT

Setter en ny standard for den moderne takboksen!

SKIPACK ACTIVE

SkiPack Active versjonen er endelig en boks som er spesialdesignet for å kunne brukes til både pulk og barnevogner for den aktive familie.

VELG DIN EGEN FARGE!

Selv om 90 prosent av dagens skibokser produseres i svart, er det mulighet å få laget takboksen i mange forskjellige farger.

Kort om oss

SkiPack har med sitt grensesprengende design satt en ny standard for takbokser – i verden! SkiPack er et norsk selskap som distribuerer takbokser av høy kvalitet til det nordiske markedet..

SkiPack - høykvalitets takbokser tilpasset en aktiv livsstil!

SkiPack takbokser er utviklet etter inspirasjon fra det ypperste av bildesign og er noe av det råeste som finnes av takbokser/skibokser - i verden!  «If it makes you feel good. What more do you want?»

SkiPack Active

SkiPack Active versjonen er endelig en boks som er spesialdesignet for å kunne brukes til både pulk og barnevogner for den aktive familie. Designet er spesialplanlagt for den aktive familie og boksen passer til så vel SUV’er, biler med store bakluker som stasjonsvogner.

Det uten å gå på bekostning av design – der har vi vært kompromissløs! Med SkiPack Active vil du ha løst ditt bagasjeproblem! Når vi i tillegg har beholdt og fremhevet design linjene som preger SkiPack, har du fått en takboks som dekker et stort ønske og mange aktive mennesker sitt behov. Bakparten til Active versjonen, har beholdt den sporty og integrerte design vingen som setter sin tydelig signatur på SkiPack takboksen. Den skiller oss klart fra våre konkurrenter i markedet.