Energy

SKIPACK SPORT

Setter en ny standard for den moderne takboksen!

SKIPACK ACTIVE

SkiPack Active versjonen er endelig en boks som er spesialdesignet for å kunne brukes til både pulk og barnevogner for den aktive familie.

VELG DIN EGEN FARGE!

Selv om 90 prosent av dagens skibokser produseres i svart, er det mulighet å få laget takboksen i mange forskjellige farger.

Kort om oss

SkiPack har med sitt grensesprengende design satt en ny standard for takbokser – i verden! SkiPack er et norsk selskap som distribuerer takbokser av høy kvalitet til det nordiske markedet..

SkiPack - høykvalitets takbokser tilpasset en aktiv livsstil!

SkiPack takbokser er utviklet etter inspirasjon fra det ypperste av bildesign og er noe av det råeste som finnes av takbokser/skibokser - i verden!  «If it makes you feel good. What more do you want?»

SkiPack Sport

SkiPack Sport versjonen setter en ny standard for den moderne takboksen. SkiPack Sport har en meget lav profil. Er designet for å være tilpasset de fleste bilmodeller. Passer til så vel SUV’er, biler med store bakluker som stasjonsvogner uten å virke ruvende.

Den er lav og passe bred, har lange delikate linjer som nærmest stuper inn i en tøff front preget av de store design linjene. Bakparten, som med sin sporty og integrerte spoilervinge setter sin tydelig signatur på SkiPack takboksen.