Energy

SKIPACK SPORT

Setter en ny standard for den moderne takboksen!

SKIPACK ACTIVE

SkiPack Active versjonen er endelig en boks som er spesialdesignet for å kunne brukes til både pulk og barnevogner for den aktive familie.

VELG DIN EGEN FARGE!

Selv om 90 prosent av dagens skibokser produseres i svart, er det mulighet å få laget takboksen i mange forskjellige farger.

SkiPack Active


SkiPack
Active versjonen er endelig en boks som er spesialdesignet for å kunne brukes til både pulk og barnevogner for den active familie. Designet er spesialplanlagt for den aktive familie og boksen passer til så vel SUV’er, biler med store bakluker som stasjonsvogner uten å gå på bekostning av design – der har vi vært kompromissløs! Med SkiPack Active vil du ha løst ditt bagasjeproblem! Når vi i tillegg har beholdt og fremhevet design linjene som preger SkiPack, har du fått en takboks som dekker et stort ønske og mange aktive mennesker sitt behov. Bakparten til Active versjonen, har beholdt den sporty og integrerte design vingen som setter sin tydelig signatur på SkiPack takboksen. Den skiller oss klart fra våre konkurrenter i markedet

Tekniske spesifikasjoner:

Modell: SkiPack Active
Volum (L): Ca 590 L
Lengde (cm): 212 cm
Bredde (cm): 90 cm
Høyde (cm): 40 cm
Lastekapasitet (kg): 75 kg
Vekt (kg): 32 kg
Festesystem: Standard (U-bøyler)
Boksåpning: Åpnes bak
Tilgang: 3 veis (Side/side/bak)
Passer til: De aller fleste takstativ