SkiPack

Om SkiPack

SkiPack - Produsent og Grossist på takbokser med stort utvalg og lang erfaring!

Som en av få produsenter og grossister på takbokser i Norge har vi blant markedets største utvalg og kan levere takbokser som dekker de fleste behov.

Skipack takbokser er vårt eget merke som er konstruert med bakgrunn i over 30 års erfaring fra glassfiberkonstruksjoner i det norske markedet. Alle Skipack takbokser leveres med 5 år konstruksjonsgaranti og er testet under ekstreme forhold på høyfjellet i Norge.

VDL Hapro er vår samarbeidspartner på ABS takbokser, sykkelstativer og takbøyler. VDL Hapro er en av verdens største produsenter av takbokser og leverer kvalitetsprodukter i alle ledd. Alle Hapro takbokser kommer med 5 års garanti.

SkiPack distribuerer takbokser av høy kvalitet til det nordiske markedet. Vi holde til på Storebotn industriområde på Askøy, 15 min fra Bergen sentrum. 

- Våre samarbeidspartnere er blant andre; Askeladden Boats på glassfiberformer, Eurolocks på låser og Hobby Boats på GRP produksjon.


 • Mange års erfaring innen utvikling av glassfiberprodukter

  Skipack takbokser er konstruert med bakgrunn i over 30 års erfaring fra glassfiberkonstruksjoner i det norske markedet. Alle Skipack takbokser leveres med 5 år konstruksjonsgaranti og er testet under ekstreme forhold på høyfjellet i Norge.

 • Utviklet i Norge for Norske forhold

  Vi vet av erfaring hva som kreves av glassfiberkonstruksjoner når været i Norge slår inn for full styrke. Våre ansatte, har blant markedets beste erfaring innen konstruksjon og produksjon av  glassfiberprodukter til industrien. Skipack takbokser er testet under ekstreme forhold i den norske fjellheimen år etter år. 

  Vi går god for kvaliteten, 5 års garanti! - "IF IT MAKES YOU FEEL GOOD, WHAT MORE DO YOU WANT?"


 • Inspirert av det ypperste innen bildesign

  Motivasjon gror frem av engasjement og inspirasjon! Våre takbokser er designet basert på lidenskap for estetikk, bildesign, biler og ønske om å skape noe med særpreg og særegenhet, noe som skiller seg ut i mengden. Prosessen ble startet av grunder Johnny Edvardsen som med papir og blyant og deretter sammen med Askeladdens design avdeling skapte former og linjer som skiller seg fra de mange pregløse ski- og takbokser som finnes på markedet.

  Vi har vært kompromissløs når det gjelder design, men samtidig gjort vårt ytterste for at våre takbokser skal passe de fleste bilmodeller. Vi har derfor tenkt på alt fra bilmodeller til lengde på ski samtidig som sikkerhet og kvalitet har vært i fokus. Resultatet er Skipack Sport og Active ski- og takbokser! 

  Vi er stolte av resultatet - IF IT MAKES YOU FEEL GOOD. WHAT MORE DO YOU WANT?"


Har du spørsmål?

Send oss en melding i skjemaet under, og vi vil svare deg så snart som mulig.
Du kan også ringe oss på (+47) 91 75 84 62